Sunday, January 21, 2007

Iggies Who Lunch og "jippi!"

Whee, så utrolig kult å komme hjem fra en übermorsom dag for så å finne ut at layouten min (den kyssegreia fra forrige innlegg) ble "ukens layout" på Scrapologie - ikke minst fordi det betyr at jeg kommer til å få en godbit i posten! :D

I dag var vi på et treff med andre italienske mynder (og menneskene deres) fra Seattle-området. Treffet het "Iggies Who Lunch", og tok sted på en, *kremt*, HUNDECAFÉ. Vi var litt skeptiske (hvor Paris Hilton skal man være lizzm), men det var rett og slett utrolig gøy. Bobs og de andre små fikk en fire-retters gourmetmiddag inkludert cocktail (vegetable broth!) og leketid. I tillegg ble det samlet inn penger til rescue shelters for hunder. Her i USA er sheltersene (jeg er grisetrøtt og hjernen min er i engelskmodus, språket kommer ut deretter (og hva betyr DEN setningen liksom? Urk, søvn)) overfylt til enhver tid med dyr som trenger hjem, og de trenger all hjelpen de kan få.

Anywho, bilder her: Iggies Who Lunch

(Han på bildet over her er hunden til eieren av daycare-stedet "vi" lekte på etter maten. Har dere sett noen så hjerteskjærende øyne??)

1 Comments:

Blogger Anette S said...

Oj! Gratulerer masse masse med ukens som var!

8:25 PM  

Post a Comment

<< Home